У Києві з'явиться перша роторна парковка: знаємо коли і де

На терміни установки роторного парковки вплинув карантин

Першу роторну парковку в Києві встановлять не раніше 2021 року. Зараз конструкції зберігаються на складах, поки Київрада готує документацію про передачу парковки на баланс "Житнього ринку", де її і розмістять. Про це повідомляє видання 44.ua розповіли з посиланням на Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Нагадаємо, що розмови про встановлення парковки такого типу ведуться з 2017 року. В початку 2020 з'явилася інформація, що її розмістять біля "Житнього ринку" на Подолі. За словами представників департаменту, парковку планують встановити вже після остаточного скасування карантину.

"Судячи з усього, автоматична парковка з'явиться біля "Житнього ринку" не раніше 2021 року, адже недавно Кабмін продовжив в столиці дію адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року", - зазначили в КМДА.

Парковка зможе прийняти одночасно 12 транспортних засобів. Що стосується тарифів - то в планах брати з водіїв до 10 грн за годину. Висота парковки складе 15 метрів. Вартість конструкції 3,6 млн грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", для відвідувачів зоопарку в Києві проблема парковки вже вирішена. У зоопарку відкрили паркінг в якому можуть вільно розміститися сотні автомобілів. Стоянка має три рівні, свого залізного коня можна залишити навіть на даху. Загальна кількість автомобілів, які може вмістити паркінг становить 435.

Час стоянки для бажаючих просто залишити тут свою машину обійдеться в 30 гривень. Якщо власник автомобіля відправиться в зоопарк, ціна складе 20 гривень за годину, а якщо паркувальне місце зайняти з восьмої години вечора до восьмої ранку - 10 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися