Стало відомо, скільки пошкоджених об'єктів на Київщині вже відновили

Відновлення в Київській області триває

Станом на сьогодні на Київщині повністю відремонтовано понад 5700 об'єктів, частково – майже 3500. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

Відновлення в регіоні продовжується. Очільник Київщини повідомив, що в найближчі три місяці у Бучі відремонтують 78 приватних будинків на вулиці Вокзальній. 11 споруд зводяться з нуля за кошти благодійників. Вже зведено шість будинків, у процесі - будівництво ще трьох. На інших п'яти об'єктах проводяться роботи з облаштування фундаменту. У вже побудованих будинках проводиться внутрішній та зовнішній ремонт.

Як зазначив Кулеба, фото вулиці Вокзальної у місті Буча, на якому видно залишки техніки окупантів, поширювали всі світові ЗМІ. Тут на початку повномасштабної війни українські військові розбили військову колону російської армії. Внаслідок окупації вулиця та все місто були пошкоджені та зазнали руйнувань. На вулиці ремонтують пошкоджений житловий фонд, а також встановлять нове освітлення, системи газопостачання та тротуари.

Також повідомляється, що на вулиці Водопровідній у Бучі завершено ремонт 16 багатоквартирних будинків, які постраждали під час бойових дій. В них замінили вікна, відремонтували дахи, оновили перекриття та утеплили горища.

Підсумки 2022 року у сфері бізнесу: на Київщині повністю зруйновано 90 підприємствПісля звільнення регіону від загарбників одним із ключових завдань було відновлення економічного потенціалу, особливо роботи бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися