У Києві через антисанітарію з родини вилучили трьох голодних дітей

Працівники соцслужби вилучили з родини трьох малолітніх дітей, які мешкали в жахливих умовах

Ювенальні поліцейські провели рейд "Діти вулиці" на Троєщині у Києві. Обстеживши умови проживання дітей, соціальні працівники вилучили трьох малолітніх із сім'ї, яка проживала в антисанітарних умовах. Також у помешканні була відсутня їжа. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Співробітники сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції у співпраці зі службою у справах дітей провели профілактичний рейд "Діти вулиці" на столичній Троєщині. Таким чином поліцейські знайшли сім'ю, в якій батьки не приділяли своїм дітям належної уваги.

За словами інспектора сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції Анастасії Майстренко, поліцейські провели профілактичну бесіду з киянкою, під час якої пояснили, що умови проживання потребують покращення. Представники комісії прийняли рішення про вилучення трьох дітей 2011, 2017 та 2022 р.н. з сім'ї.

Поліція поспілкувалася з сусідами та мешканцями будинку на вулиці Драйзера, які підтвердили, що 35-річна мати не займалася вихованням своїх дітей. У квартирі було брудно, дитячі речі розкидані, а їжі не було. Хлопчика і двох дівчаток доставили до медичного закладу, де їх обстежать лікарі, а соціальні працівники вирішать їхнє подальше близьке майбутнє.

В результаті поліція подала на жінку протокол через невиконання нею батьківських обов'язків. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 50-100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадуємо, що у Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини у квартирі на вулиці Салютній.

Читайте также