У Києві обмежать рух на випадок ожеледиці

Обмеження руху вводиться на зимовий період

У разі ожеледі на ряді столичних вулиць і окремих ділянках вулиць буде обмежуватися рух транспорту. Фахівці КП "Центр організації дорожнього руху" вже встановили на відповідних місцях знаки "Рух механічних транспортних засобів заборонено" з табличками "Ожеледь". Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Повідомляється, що згідно з правилами дорожнього руху, на 56 ділянках столичних вулиць забороняється рух транспортних засобів, крім маршрутних транспортних засобів; автомобілів водіїв з інвалідністю та водіїв, які перевозять пасажирів з інвалідністю; транспортних засобів, які обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також транспортних засобів, які обслуговують підприємства, в ній розташовані (в двох останніх випадках транспортні засоби повинні заїжджати в зазначені зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення ).

Введені обмеження будуть діяти тільки під час ожеледиці в осінньо-зимовий період - з 1 листопада по 1 квітня.

Як повідомляв портал "Коментарі", спеціалізована техніка почне цілодобово чергувати з 1 листопада 2020 року. Також, столична влада визначилася з місцем роботи снегоплавільної техніки. Спецмашини вирішили встановити в Печерському районі: на перетині Петровської алеї і Паркової дороги, а також на перетині вул. Лаврської і вул. Старонаводницькій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися