На трасі Київ — Ягодин перекрили дорогу: схема об’їзду

Що треба знати водіям про обмеження руху

На міжнародній автомобільній трасі Київ — Ягодин через ремонтні роботи перекрили рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укравтодор".

За даними підприємства, обмеження руху транспорту на міжнародній автомобільній трасі Київ — Ягодин ввели відсьогодні, 24 січня, у Рівненській області.

"Під час комендантської години, з півночі до п’ятої ранку буде перекрито рух мостом через річку Случ поблизу міста Сарни (302 кілометр автодороги М-07 Київ — Ягодин). Обмеження набувають чинності 24 січня і діятимуть до 28-го", — попередили в "Укравтодорі".

Об’їзд здійснюється через автошляхи Н-25, Т-18-11 та Т-18-11 через населені пункти Березне, Михалин та Вири. Дорожники перепросили за тимчасові незручності та закликали водіїв врахувати обмеження при плануванні поїздок. Також "Укравтодор" оприлюднив схему об’їзду.

Нагадаємо, в Ірпені в мікрорайоні Романівка поруч із легендарним зруйнованим під час наступу російських окупантів на Київ мостом будують нову переправу. Саме через зруйнований Романівський міст торік проводили евакуацію населення Приірпіння під час активних бойових дій в Київській області. Зараз тут триває будівництво нової переправи. На місці старого мосту планують створити меморіальний комплекс. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дегтярівському шляхопроводі запровадили тимчасову схему руху транспорту. Проїзд шляхопроводом можливий в обидва напрямки по першій смузі. Виконаний комплекс протиаварійних робіт — це, фактично, підготовка до масштабної реконструкції розв'язки. Оприлюднено тимчасову схему руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися