На Київщині взагалі не відключатимуть світло цілий день: деталі

На території Київської області найближчим часом взагалі не відключатимуть електроенергію — це буде зроблено з метою вимірювання реального електричного навантаження у регіонах

На території Київської області найближчим часом взагалі не відключатимуть електроенергію — це буде зроблено з метою вимірювання реального електричного навантаження у регіонах. Про це стало відомо із повідомлення, яке публікують оператори систем розподілу.

Відомо, що за розпорядженням Міністерства енергетики, цього дня будуть проведені виміри погодинного активного навантаження на мережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання регіону.

Від виміряних величин будуть залежати майбутні ліміти, і дані будуть вихідними для формування графіків обмежень. Вимірювання електричного навантаження зроблять у всіх регіонах країни, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання у кожному регіоні.

До 10 лютого оператори систем розподілу мають звітувати перед Укренерго та Міненерго. Отже, інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожного регіону окремо.

Нагадаємо, що в українській столиці школярі створили спеціальний бот, який повідомляє про відключення електроенергії у кожному окремо взятому будинку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Департаменту освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Чигареви Дмитро та Артем створили програму, яка допоможе кожному планувати свій час та стежити за світлом у своєму будинку.

Світлобот автоматично публікує повідомлення про поточний стан електроенергії у власний Telegram-канал. Створити його можна за посиланням. Бот може працювати як із роутерами, так і зі смартфонами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тетяна

28 січня 2023, 07:28

Я ще розумію відключення після обіду. Нехай і на 4 години. А зранку для чого, коли школа? Треба видно, щоб діти дурнями росли

Михайло

26 січня 2023, 22:22

Задрали, навіть написати не дають. За електро енергію, яка є по 6 годин на добу, плачу по лічильнику так само, як платив коли електроенергія була цілодобово!!!!!! Задумайтесь, хто нас жарить? В скільки разів світло виключили в конче заспі?? Редіски

Михайло

26 січня 2023, 22:18

Такий Лохотрон з відключенням світла, це капець. Це ж не газ, закрив кран і економія зразу. Турбіна крутиться, генера

Сергiй

26 січня 2023, 21:18

Ну да.Як вимикали,так и вимикають.Так що дали нам знову хавати черговий пиз...еж.

Бровари

26 січня 2023, 16:12

За день світло було 2 години з 14 до 16!!! Навіщо писати такого роду статті?!!!

Микола

26 січня 2023, 09:56

А в мене вчора о 22.10 виключили світло, і до цього часу нема, рівно 12 годин вже

Іван

26 січня 2023, 07:47

Світло якщо отключать, то після 22 00 а в 5 00 включать, це і буде єкономія . Люди після 8 00 приходять на роботу а їм відключають світло, яка ж тоді єкономіка і поповнення до бюджету.

Максим

25 січня 2023, 21:58

Чего отключают свет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися