У Києві значно зменшилась кількість двірників: що сталося

В українській столиці останнім часом значно зменшилась кількість двірників на вулицях

В українській столиці останнім часом значно зменшилась кількість двірників на вулицях. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв в інтерв'ю журналістам видання ТСН.

За його словами, причиною стали складні умови роботи та невеликі зарплати.

"Навіть до війни робітників, які забезпечують прибирання, дуже не вистачало. А тепер – тим більше. Тому люди, які зараз працюють у нас – за вагою золота", – наголосив Пантелєєв.

Водночас він зазначив, що збільшення заробітної плати для них безпосередньо пов'язане із підвищенням плати за утримання будинків.

"Тому місто має знаходити баланс – залишити посильний для людей рівень вартості послуг та забезпечити відповідну зарплату робітників, що працюють у цій сфері, забезпечити їх належними умовами праці, ресурсами та технікою, щоб полегшити роботу", – підсумував заступник мера.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли, чи варто очікувати на підвищення тарифів на водопостачання для мешканців української столиці. Про це стало відомо із коментаря заступника голови КМДА Петра Пантелєєва.

За його словами, тарифи на водопостачання не чіпатимуть. Чиновник визнав, що очищення води коштує грошей, адже для її знезараження закуповують реагенти. Також платитимуть значно більше за електроенергію. Проте, заважаючи тим умовам, у яких опинилося населення на тлі, війна підвищення тарифів — не на часі.

"Ми розуміємо, що піднімати тарифи для населення зараз просто неможливо. Люди і так платять за послуги, незважаючи на своє скрутне фінансове становище через війну. Про підвищення тарифів зараз не йдеться", - наголосив чиновник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися