Стало відомо, кого Зеленський може призначити новим головою Київської ОВА

Стало відомо, хто може почати виконувати обов'язки голови Київської обласної військової адміністрації після переходу Олексія Кулеби на посаду заступника глави Офісу президента

Стало відомо, хто може розпочати виконання обов'язків голови Київської обласної військової адміністрації після переходу Олексія Кулеби на посаду заступника голови Офісу президента. Про це повідомляє видання з посиланням на власні джерела.

Відомо, що 24 січня Президент Володимир Зеленський призначив колишнього голову Київської ОВ Олексія Кулебу на посаду заступника голови Офісу Президента України. Дмитра Назаренка призначено тимчасовим виконувачем обов'язків голови Київської ОВА. В ОВА Назаренко працює з 2018 року. Назаренко був першим заступником колишнього голови Київської ГО Олексія Кулеби.

Дмитро Назаренко народився 30 грудня 1985 року у Сумах. У 2009 році закінчив Сумський державний університет за спеціальністю "гідравлічні та пневматичні машини" та отримав кваліфікацію магістра гідравлічних та пневматичних машин. 2016 року закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство", кваліфікація - бакалавр права.

Нагадаємо, що й виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Ігор Клименко пояснив, чому загиблий голова МВС Денис Монастирський і все керівництво відомства були в одному гелікоптері під час трагедії у Броварах. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, в Україні йде повномасштабна війна і керівники всіх рівнів наражаються на ризик, оскільки вони повинні знати, що відбувається на фронті та прифронтових областях. Він зазначив, що чиновники мають знати, як служать їхні підлеглі.

“Це можна тільки побачити на власні очі. Тому і міністр Монастирський і перший заступник Єнін дуже часто перебували на фронті і не боялися цього. На жаль, ця трагедія має показати нам, що справді війна триває. Не було б війни, не було цієї катастрофи. Не було б війни – ми мирно працювали б. Тому зараз важко про це говорити, як вони мають сідати у вертоліт чи не мали, є трагедія, є висновки і вже є робота з сьогоднішнього дня”, — сказав Клименко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися