Кияни оригінально вирішили проблему зі світлом у багатоповерхівці (ФОТО)

Українці не перестають дивувати своєю винахідливістю

У столиці ситуація з електроенергією залишається складною через постійні російські атаки на енергетичну інфраструктуру Києва та області. Втім, винахідливість українців продовжує дивувати. Фотографія з одного київського багатоквартирного будинку розлетілася мережею, повідомляє "24 Канал". Мешканці встановили на вулиці генератор і провели від нього кабель аж на п'ятий поверх.

Повідомляється, що в даному випадку креативність та винахідливість українців, які все більше доводять, що ворогу нас не здолати, не суперечать правилам безпеки. Генератор був встановлений на вулиці, на безпечній відстані від будинку, і власники генератора не пошкодували кабелю, щоб провести його від генератора на п'ятий поверх.

Нагадуємо, що у ДСНС пояснили, як правильно встановити генератор. Державна служба з надзвичайних ситуацій поінформувала мешканців української столиці про те, як правильно встановлювати генератори, щоб уникнути загрози життю та здоров'ю. За даними рятувальників, кількість випадків отруєння та загибелі людей через порушення правил експлуатації генераторів зростає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися