Для мешканців Київщини волонтери виробили сотні пічок (ФОТО)

Де можна отримати допомогу

Волонтерський центр Ірпінської біблійної церкви (ІБЦ) виготовляє уже другу сотню пічок, які служать для обігріву і приготування їжі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Ірпінської міської ради.

Близько сотні печей, виготовлених волонтерами, вже роздали для обігріву мешканців Ірпеня та околиць, а також доставили до українських військових на передову.

"Завдяки допомозі небайдужих людей волонтерський центр збільшує кількість пічок і готовий безкоштовно установити їх серед тих, хто постраждав від війни", — заявили в Ірпінській біблійній церкві.

Для тих, у кого є нагальна потреба в обігріві помешкання, або ви знаєте людей, які мають таку потребу, в Ірпінській біблійній церкві закликали заповнити форму за посиланням або залишити письмову заявку (ІБЦ, консьєрж).

Нагадаємо, напередодні в Ірпінь доставили сотню буржуйок від іспанської благодійної організації Juntos Por la Vida. Тепер в Ірпені сто домівок будуть з теплом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції (КНС) за допомогою потужного дизель-генератора. Обладнання комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam. КНС, де встановили генератор, перекачує в Київ стоки з Ірпеня, Гостомеля, Бучі та Ворзеля. 

Дивіться також фото і відео, як в одному з ТРЦ Києва під час повітряної тривоги запуск генератора налякав киян.

Джерело: https://t.me/newsimr/7454


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися