В ДТЕК розповіли про відключення світла у Києві та Київській області

Що відомо про обмеження електропостачання на 28 січня

У Києві та Київській області повернулися до погодинних графіків відключення світла після аварійних. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державної компанії "Укренерго" та групи компаній "ДТЕК".

За даними держпідприємства, до всіх обленерго доведені ліміти споживання, які чинні упродовж доби. Кожний обленерго в своєму регіоні складає графіки планових погодинних відключень, які мають забезпечувати споживання області на рівні доведеного ліміту. У п’ятницю, 27 січня, в "Укренерго" заявили про введення аварійних відключень електроенергії в Київській області та ще кількох регіонах  через перевищення лімітів. Під час аварійних відключень графіки не діють.

"Укренерго" надав нові обмеження споживання електроенергії на 28 січня. Ці ліміти дозволяють застосувати графіки стабілізаційних відключень у Києві та Київській області.

Нагадаємо, в групі компаній "ДТЕК" прогнозують, що у Києві, Київській області та в інших регіонах України зменшиться дефіцит електроенергії завдяки імпорту з Європи. Поточна потужність на передачу електроенергії дозволяє імпортувати приблизно 500 мільйонів кіловат на годину електроенергії на місяць. Це дорівнює місячному споживанню двох мільйонів українських домогосподарств.

В Київській області набув чинності оновлений графік стабілізаційних відключень, який враховує складну ситуацію в енергосистемі. Ознайомитись з новим графіком відключень можна на офіційному сайті "ДТЕК Київські регіональні електромережі" за посиланням.

Зараз у Києві діють стабілізаційні відключення світла. Дізнатись, коли за вашою адресою не буде світла, можна на офіційному сайті "ДТЕК Київські електромережі" за посиланням.

Читайте також, як в ДТЕК пояснили тривалість відключень світла у Київській області.

Джерело: https://t.me/dtek_ua/223


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися