У Києві закрилася одна з найстаріших мереж піцерій: Компанія не пережила карантин

Експерт стверджує, що столичні ресторани будуть закриватися до кінця 2020 року

У Києві закрилася мережа піцерій Solo Pizza. Ресторани компанії не пережили наслідків карантину. Про це повідомив "Наш Київ"

Ресторани мережі не працювали вже понад місяць, а всі зазначені на сайті телефони - відключені. Проблеми у компанії почалися ще у 2019 році: з семи закладів залишилися працювати тільки чотири, але недавно закрилися й вони. Ресторани Solo Pizza розташовувалися на Чоколівському бульварі, на Дарниці та Виноградарі.

За словами гендиректора компанії "Ресторанний консалтинг" Ольги Насонової, крах мережі пов'язаний з неефективною роботою керівництва над якістю продукції та просуванням мережі.

"Власники Solo Pizza не вкладали в маркетинг - в будівництво бренду і просування закладів харчування. Та й меню істотно не оновлювалося, а на численних форумах гості стали скаржитися на якість обслуговування і приготованих страв ", - розповіла вона.

Насонова прогнозує, що ресторани в Києві будуть закриватися до кінця 2020 року. Експерт впевнена, що гості не повернуться в ресторани в першу чергу через коронавірус, а багато власників закладів громадського харчування не готові тривалий час покривати збитки з власної кишені.

Нагадаємо, київські школи не закриватимуть на карантин.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Dozius

5 лютого 2021, 08:31

выбирайте [url=https://text.ru/]lol[/url] [https://joy-casino1.net/by/](подобное)

Dozius

5 лютого 2021, 08:30

https://ahrefs.com/ru/backlink-checker

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися