У Київській області працює понад 400 пунктів незламності: адреси

На території Київської області працюють понад 400 пунктів незламності, де можна зігрітися та зарядити гаджети під час вимкнення електроенергії.

На території Київської області працюють 438 пунктів незламності, де можна зігрітися та зарядити гаджети під час відключення електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що адреси можна знайти за посиланням. У пунктах можна підзарядити телефон та зігрітися. Також є генератори, доступ до Інтернету, запаси води та їжі.

Крім цього, можна залишити відгук про роботу Пунктів незламності за посиланням або зателефонувавши за гарячою лінією за телефоном: (044) 363 07 34.

Нагадаємо, що у додатку "Дія" можна отримати нові лампочки - йдеться про обмін старих лампочок розжарювання на сучасні енергозберігаючі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою додатку.

Відомо, що програму обміну лампочок уряд запустив, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни та скоротити дефіцит електроенергії.

Для обміну лампочок потрібно бути громадянином України 18+, мати паспорт та податковий номер у додатку, принести п'ять справних ламп розжарювання на "Укрпошту".

Щоб залишити заявку в додатку, потрібно зробити кілька кроків: авторизуйтесь у додатку, виберіть Послуги – Обмін лампочок, вкажіть контактний номер телефону та відділення "Укрпошти", в якому хочете отримати лампи, вкажіть тип і кількість світлодіодних ламп, які хочете отримати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися