Стало відомо, які обмеження в електропостачанні встановили для Києва

Світло у столиці продовжують давати за графіками

Ситуація з електропостачанням у Києві стабільна. Середній час наявності електропостачання у помешканнях киян становить 80% від доби. Про це повідомив Сергій Коваленко, генеральний директор Yasno, на своїй сторінці у Facebook.

На 31 січня для столиці обмеження були встановлені на рівні 1012 МВт вдень та 709 МВт вночі.

За словами Коваленка, ситуація з електропостачанням у столиці залишається стабільною та продовжує вирівнюватися. Середня тривалість відключень світла становить 4 години 50 хвилин/4 години 51 хвилина/4 години 58 хвилин для кожної групи відповідно. Середній час, коли у киян є світло, становить 80% від доби. Енергетики досить рівномірно розподіляють доступні обсяги, запевняє гендиректор Yasno.

Коваленко нагадує, що групи розраховуються на основі потужності, а не за кількістю будинків. Кожній підгрупі виділено по 35-45 МВт електроенергії.

Нагадуємо, що в Київській області анонсували тривалі відключення світла. З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ДТЕК буде проводити ремонтні роботи в мережах однієї з міських територіальних громад. У зв'язку з виконанням цих робіт, 31 січня очікуються тривалі відключення електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися