На замерзлому озері під Києвом врятували знесилене оленятко (ФОТО)

Порятунку потребувало маленьке поранене оленятко, що, ймовірно, тікало від лісових хижаків

Поранене оленятко врятували на озері в селі Бовкун, що на Київщині. Знесилена тваринка впала на кризі посеред водойми та потребувала порятунку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

30 січня рятувальники міста Тараща виїхали на незвичну подію. Маленьке поранене оленятко, ймовірно, рятуючись від лісових хижаків, впало на кризі посеред місцевої водойми. Тваринка була знесилена і потребувала порятунку.

На місце події було направлено рятувальників 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тараща.

Прибувши на місце, особовий склад швидко розпочав рятувальні роботи. За допомогою мотузки, драбини-палиці й рятувального круга рятувальники витягли знесилене оленятко на берег, загорнули його в ковдру, щоб зігріти, і негайно доставили до ветеринарної клініки для надання тваринці допомоги.

Нагадуємо, що на Київщині з крижаного озера врятували дітей. В Обухівському районі Київської області була необхідна допомога громадянам, які опинилися на замерзлій річці Красна. Поліцейські саме знаходились неподалік, оперативно відреагували на виклик, та разом із рятувальниками витягнули дітей на берег.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися