Погода у Києві: Кличко розповів про ситуацію з очищенням снігу у місті

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про ситуацію із очищенням снігу на дорогах міста після погіршення погоди

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про ситуацію із очищенням снігу на дорогах міста після погіршення погоди. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

За його словами, понад 300 одиниць техніки Київавтодору вночі прибирали сніг на вулицях столиці, також дороги обробляли протиожеледними засобами.

На 7 годину ранку всі магістральні та вулиці районного значення прибрані для безпечного проїзду транспорту. Також до прибирання снігу було залучено 124 працівники "Київавтодору" у складі 32 бригад. Працюють з ранку і працівники керуючих компаній та "зеленбудів".

Нагадаємо, що на території Київської області найближчим часом взагалі не відключатимуть електроенергію — це буде зроблено з метою вимірювання реального електричного навантаження у регіонах. Про це стало відомо із повідомлення, яке публікують оператори систем розподілу.

Відомо, що за розпорядженням Міністерства енергетики, цього дня будуть проведені виміри погодинного активного навантаження на мережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання регіону.

Від виміряних величин будуть залежати майбутні ліміти, і дані будуть вихідними для формування графіків обмежень. Вимірювання електричного навантаження зроблять у всіх регіонах країни, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання у кожному регіоні.

До 10 лютого оператори систем розподілу мають звітувати перед Укренерго та Міненерго. Отже, інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожного регіону окремо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

31 січня 2023, 09:31

Все нормально, пане мер. У країні війна і, якщо сніг не буде розчищено, то ми все зрозумієм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися