У Києві запустили додаток для оплати ЖКП

У Києві запрацював мобільний додаток "Комуналка". За допомогою нього жителі столиці зможуть оплатити житлово-комунальні послуги, передати показання лічильників і контролювати розрахунки.

"Особистим кабінетом на сайті" Центру комунального сервісу "(ЦКС) користуються понад 700 000 киян. І оскільки споживачі вимагають від нас нових технічних рішень і більш зручних інструментів, сьогодні ми представляємо мобільний додаток для оплати комунальних послуг", - заявив генеральний директор" Центру комунального сервісу "Андрій Щербина.

Додаток вже доступний для завантаження в App store і Google Play.

Щоб користуватися ним, потрібно зареєструватися, ввести особисті дані, і після цього додати будинок або квартиру. Щомісяця по вибраному об'єкту будуть надходити електронні рахунки для оплати послуг.

Також повідомляється, якщо оплачувати послуги карткою киянина, комісія не стягується.

picture

Нагадаємо, що мобільний додаток Kyiv Smart City раніше перестало працювати. Всі сервіси, в тому числі і електронний квиток, перенесені в нову програму "Київ Цифровий".

Як повідомляв портал "Коментарі", Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко позначив, що в столиці на кінець березня рівень оплати мешканцями комунальних послуг склав менше 80%, що є рекордно низьким. Про це він розповів в своїй трансляції на Facebook. Мер Києва зазначив, що при цьому рішенням КМДА в столиці введено пільгові умови по тарифах ЖКГ, які продовжать діяти до закінчення обмежувальних заходів по карантину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися