У Київській області можна чути вибухи та стрілецьку зброю: що відбувається

Сьогодні на Київщині розпочинаються навчання підрозділів сил оборони

Мешканців Київської області попередили про нові військові навчання в області. З першого лютого на території Макарівської громади розпочинаються тренування сил оборони. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Макарівський голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

Повідомляється, що тривалість навчань сил оборони на території Макарівської громади очікується у приблизно три тижні - до 22 лютого. У зв'язку з військовими навчаннями в Київській області мешканці можуть чути вибухи та постріли зі стрілецької зброї.

"Зберігайте спокій та вірте в ЗСУ", — написав Вадим Токар.

Нагадуємо, що сили оборони Києва провели навчання на кордоні з Білоруссю. Сили оборони Києва продовжують вдосконалювати свої оперативні спроможності. Про це заявив Олександр Павлюк, командувач обороною столиці.

На північному кордоні військові навчання провели підрозділи 120-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та підпорядковані їм підрозділи сил оборони Києва. Навчання були максимально наближені до бойових умов і включали вивчення розвідки та оборонного бою, виявлення та знищення колон противника, протидію диверсійно-розвідувальним групам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися