В Міноборони показали мобільні групи ППО, які боронять небо столиці (ФОТО)

Однією зі складових протиповітряної оборони Києва є мобільні групи ППО

Небо столиці перебуває під цілодобовою охороною воїнів ППО. "Мобільна смерть для ворожої авіації" - так охарактеризували мобільні групи протиповітряної оборони Києва у Міністерстві оборони України.

Однією зі складових протиповітряної оборони Києва є мобільні групи протиповітряної оборони, які професійно захищають небо столиці від ворожих безпілотників і крилатих ракет.

Екіпаж із позивним "Рябий" озброєний двома ракетами "Стінгер", встановленими на кузові позашляховика HMMWV. Завдяки програмному забезпеченню екіпаж швидко отримує інформацію про напрямок руху цілі, готовий знищити ракету чи безпілотник противника за лічені хвилини.

Мобільні групи спільно з іншими елементами протиповітряної оборони Києва мінімізують ймовірність ураження ворогом об'єктів у Києві. Небо України знаходиться під цілодобовим пильним наглядом сил ППО, запевнили в Міноборони.

Нагадуємо, що Олексій Кулеба показав фотографії мобільних вогневих груп, які полюють на ворожі об'єкти та боронять повітряний простір Київської області. Сили ППО йдуть на справжні подвиги з метою захисту громадян від атак ворожих дронів та ракет.

Читайте также