Хакери показали росіянам в Ермітажі звірства окупантів у Бучі

Повідомлення про звірства росіян у Бучі з'явилося на електронному табло в Ермітажі

Росіяни підтримують геноцид, вчинений в Україні окупантами. При цьому дехто з них вдає, що не помічає звірств російських військовослужбовців в Україні. Хакери в Ермітажі вирішили нагадати росіянам про звірства їх армії в Київській області, повідомляє "24 Канал".

На електронному табло в Ермітажі з'явилося повідомлення про звірства росіян у Бучі. Наразі невідомо, яка інформація була оприлюднена. Зображення на екрані відразу вимкнули. За попередніми даними, хакерська атака була здійснена дистанційно.

Навесні 2022 року Київську область було звільнено від російських загарбників. Побачене на деокупованих територіях шокувало весь світ. Тіла закатованих місцевих мешканців лежали на вулицях зі зв'язаними руками.

Звірства в Бучі російські окупанти вчиняли свідомо, адже країна-агресор намагається знищити якомога більше українців. Михайло Подоляк наголосив, що те, що скоїли російські загарбники у Бучі, є справжнім пеклом 21 століття.

Нагадуємо, що католицький священник виправдовував звірства окупантів в Бучі. Факти численних вбивств і катувань людей в Бучі в своїх "промовах" перед вірянами священник називав "постановкою". Настоятель закликав не довіряти офіційній інформації українських державних установ та ЗМІ про вчинені російськими окупантами воєнні злочини. Натомість підозрюваний агітував слухати лише його, бо він нібито був на Київщині під час тимчасової окупації частини регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися