Скільки триватиме снігопад в Києві - метеорологи

Снігопад в столиці триватиме до вечора суботи, 13 лютого, вважають синоптики

Падаючий сніг буде радувати киян ще деякий час. Снігопад триватиме до вечора суботи, 13 лютого, причому, згідно з прогнозом, перериватися він не буде. Киян вже попросили не використовувати особистий автотранспорт. Таку інформацію повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Так, згідно з даними комунальних служб, минулої ночі в Києві працювали 418 одиниць спецтехніки. До прибирання снігу було залучено 251 чоловік - вони увійшли до складу 38 бригад, які чистили вулиці міста вручну.

Оскільки сніг все ще йде, столична влада звернулася до жителів з проханням не виїжджати на вулиці на власних авто і не залишати їх на узбіччях і в крайніх смугах. Також киян просять з розумінням поставитися до роботи снігоприбиральних машин і надавати їм пріоритет в русі.

"Шляховики кілька днів активно вивозять сніг з вулиць, площ та тротуарів міста. За останню добу було вивезено 3953 тонни", - повідомили в КМДА.

Відзначимо, що для зручності користувачів Мережі, діє он-лайн карта, по якій можна в режимі реального часу спостерігати за роботою комунальних служб.

Як повідомляв портал "Коментарі", українцям слід приготуватися до ускладненим погодних умов. А за кілька днів у країну прийдуть справжні лютневі морози. Про це свідчить прогноз синоптика Наталії Діденко в її Telegram-каналі. Згідно з прогнозом синоптика, циклон Volker завершить серію з південних циклонів, які повернули в нашу країну зимову погоду.


Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися