У Києві пропонують змінити систему проїзду у транспорті: подробиці

В українській столиці пропонують змінити систему проїзду у громадському транспорті — йдеться про запровадження пересадкового квитка

В українській столиці пропонують змінити систему проїзду у громадському транспорті – йдеться про запровадження пересадкового квитка. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, варто запровадити систему пересадного квитка у громадському транспорті, що дозволить здійснювати пересадку на інший громадський транспорт протягом 90 хвилин.

Він зазначив , що нездатність "Київпастрансу" надавати якісні послуги призводить до значного збільшення інтервалів руху, які на деяких маршрутах досягають 50 хв замість заявлених 30 хв.

Також він згадує про такі важливі чинники, як "шкідлива для економіки міста заборона функціонування громадського наземного транспорту під час повітряної тривоги, що також негативно впливає на його інтервали руху" та міський трафік та пробки, на які Київпастранс на пряму не впливає.

Через такий неякісний наданий сервіс пасажири все частіше вибирають альтернативні способи пересування. На певних ділянках київські маршрути громадського транспорту дублюють один одного, що потенційно дозволяє охочим здійснити поїздку від пункту відправлення до пункту призначення з пересадкою на інший маршрут.

Він пропонує ввести пересадковий квиток вартістю 8 гривень, що дозволить здійснювати пересадку на інший громадський транспорт у Києві протягом 90 хвилин. Такі дії допоможуть мешканцям міста добиратися до пункту призначення швидше та з більшим комфортом, не вдаючись до користування маршрутними таксі з більшою вартістю квитка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вячеслав

5 лютого 2023, 23:28

Немного не в тему- просто достучаться до Киевпастранса невозможно. Маршрут Автобуса 28, идущий от Демеевки до Пятигорской (Ширма- самая высокая точка Киева), сократился во время гололёда в Декабре, но так и не восстановился, хотя в маршруте указывается Пятигорская, куда они и не едут. Пешком идти в гору пенсионерам и инвалидам "Не весело". Кому жаловаться? Водители просто посылают

Київські маршрутки

5 лютого 2023, 09:01

Ця тема з київськими маршрутками непереможна. Вже давно анонсували валідатори, але маршрутки організовували якісь мітинги, що в нас не вистачає грошей. Напевне свого добились. Я їздив по відрядженням. Розрахуватись банківською карткою можно було вже в Харкові років 10 тому. Ще багато маленьких міст зобов'язали робить якісь картки. Всі нормально поробили і працюють далі. Але в Києві це якась недоторкана каста

Юрій

4 лютого 2023, 17:24

Переймаєте грузинську систему проїзду (саме така система у Тбілісі), а підносите як власну ідею. Тема класна. Але в Тбілісі ця система поширюється на підземний і наземний транспорт (враховуючи маршрутки). До речі. У всіх маршрутках в Грузії, стоять валідатори. Тому повторюю, ідея класна, але не в наших реаліях. Може після зміни Київської влади..

Таня

4 лютого 2023, 16:13

Наверное, я чего-то недопоняла. На чем автор петиции, минуя маршрутки, особенно во время тревог, планирует комфортно добираться до пункта назначения?

Ніна.

4 лютого 2023, 09:51

Накінець то дійшло. Якби ще з одного кінця міста без пересадок можна було доїхати до другого,а то пошматували ті маршрути.

Аналитик

4 лютого 2023, 09:37

Это первобытный строй,такой системы нет у странах,где чиновники соблюдают законы.Водитель не имеет права отвлекаться от управления транспортным средством,а в Украине обилечивают в маршрутках на ходу,управляя одной рукой,это самое грубое нарушение ПДД .Работники Полиции должны запретить категорически такие действия и без валидатора или без кассира такое транспортное средство отстранять от маршрута,а водителей строго наказывать.Это выгодно владельцам маршрутов и работникам КМДА,они получают нал,а потом делят между собой,занося деньги мешками чиновникам за лицензию.Вот где нажива,правоохранительные органы бездействуют,чинуши воруют деньги,которые должны идти в бюджет города,очень огромные...

Олександр

4 лютого 2023, 02:30

Шановні депутати України верніть будь ласка в автобуси контролерів як було раніше а не як щас на каждій зупинці за ходять контролери що за х...я

Александр

4 лютого 2023, 01:11

Введите срочно маршрут для властьимущих, бесплатный экспресс Киев - Бахмут ч/з Соледар

Андрій

3 лютого 2023, 23:19

Я читав коментарі і скажу більше ніж хто я їду одним маршрутом який біля зупинки стоїть від 20 хвилин до півтори це перевірено і коли заходиш в транспорт водій начинае курити . Питання ви там часом не при.....ли шановні? Я плачу вам кошти за проїзд, безпеку та лояльність , а не за отраву яку я дихаю коли захожу. Дуже грамотні і закон для вас нічого не вартий? Тоді ждіть іскра.

Вітаалій

2 лютого 2023, 21:11

Саме час! РеХформатори - аматори, а на фронт не бажаєте?! Там швидко бажання щось реХформувати відпаде!!!

Любов

2 лютого 2023, 18:00

Прибрати треба маршрутки,або поставить в них валідатори.Такого безладу в комунальному транспорті вже не можна витримувати.Всім чиновникам з КМДА пересісти на комунальний транспорт,поїздити в маршрутках.Під час повітряної тривоги вийти на зупинці і там же чекати коли поїде ком.транспорт.Як можна писати про пересадкові квитки,адже за 90 хв.ніяк не встигнути ним скористатися.Тоді на хіба такі пусті речі говорити ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися