Росія розганяє фейк про причини аварії гелікоптера у Броварах

У соцмережах та пропагандистських каналах Кремля розповсюджують фейковий документ

Фейкові документи про причини аварії гелікоптера в Броварах ширяться в соцмережах і пропагандистських каналах Кремля. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України у Facebook, передає Укрінформ.

Повідомляється, що російське ІПСО працює у мережі. Фейкові документи про те, що стало причиною катастрофи гелікоптера Super Puma в Броварах, з'явилися та швидко поширилися в соцмережах і пропагандистських кремлівських каналах.

Зокрема, у підроблених документах йдеться про виявлення доказів знищення літака із застосуванням ПЗРК "Ігла", ймовірно, військовослужбовцями зенітного ракетного відділення 96-ї зенітної ракетної бригади повітряного командування "Центр".

"Навіть ініціали командувача ПвК "Центр" не спромоглись перекласти! Він – Анатолій Миколайович", - зауважили в Повітряних силах.

Нагадуємо, що в Авакова провели обшуки стосовно гвинтокрила, на якому у Броварах загинули керівники МВС. Правоохоронці провели обшуки у Арсена Авакова, екс-міністра внутрішніх справ, в рамках провадження, відкритого за фактом аварії гвинтокрила в Київській області, у якій загинуло чинне керівництво МВС. Обшуки пройшли не лише вдома у колишнього урядовця, але й за кількома адресами, пов'язаними з Аваковим.

Читайте также