"Київпастранс" запустив двоповерхові автобуси: що потрібно знати

В українській столиці запускають курсування двоповерхових німецьких автобусів

В українській столиці запускають курсування двоповерхових німецьких автобусів — запустити на автобуси, які надійшли гуманітарною допомогою з Німеччини, вирішили на рейси з мінімальною кількістю зупинок.

За даними альтернативного ТГ-каналу "Київпастрансу", перевізник зараз обирає найбільш вдалі напрямки для такого транспорту.

На маршрут курсування вплинуть можливості автобусів заїжджати на транспортні розв'язки і проїжджати всіма мостами. У планах – зробити маршрут магістральним з мінімальною кількістю зупинок для комфорту пасажирів, щоб не довелося часто підніматися та спускатися з другого поверху автобуса.

До виходу в поле автобуси отримають реєстрацію та сертифікацію, а в салонах – встановлять обладнання для зчитування електронних квитків, систему повідомлень та GPS-трекери.

Нагадаємо, що в українській столиці пропонують змінити систему проїзду у громадському транспорті – йдеться про запровадження пересадкового квитка. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, варто запровадити систему пересадного квитка у громадському транспорті, що дозволить здійснювати пересадку на інший громадський транспорт протягом 90 хвилин.

Він зазначив , що нездатність "Київпастрансу" надавати якісні послуги призводить до значного збільшення інтервалів руху, які на деяких маршрутах досягають 50 хв замість заявлених 30 хв.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

3 лютого 2023, 09:47

ТАК ИХ НИКТО НЕ БУДЕТ МЫТЬ)))). И ОНИ БУДУТ ЗАСРАНЫЕ ЧЕРЕЗ ПАРУ НЕДЕЛЬ))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися