На Київщині продовжили дію комендантської години: деталі

На території Київської області продовжили час дії обмежень режиму комендантської години

На території Київської області продовжено час дії обмежень режиму комендантської години. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

У регіоні обмеження перебування на вулиці діють з 23:00 до 5:00. Під час комендантської години забороняється: перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом чи пішки.

Виняток становить задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що має свідчити спецперепустка встановленого зразка. Особи, які перебувають на вулиці у заборонений час, повинні мати при собі документи.

Нагадаємо, що в українській столиці змінили правила проїзду під час режиму комендантської години — йдеться про нові перепустки для пересування містом з 1 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що для мешканців Києва у лютому введуть нові перепустки для проїзду на автомобілях у комендантську годину.

За словами коменданта Києва, генерал-майора Віктора Плахтія, систему оновлюють, щоб перепустками на транспортні засоби користувалися лише особи, які належать до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися