Резніков прокоментував загрозу нового наступу Росії на Київ

Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував загрозу можливого наступу російських окупантів на українську столицю

Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував загрозу можливого наступу російських окупантів на українську столицю. Про це стало відомо з його офіційної заяви на брифінгу.

За його словами, на північному кордоні не спостерігається такої кількості сил, яку могло б захопити Київ. Командування не бачить ударних угруповань, що склалися, здатних йти на столицю.

"Я не кажу, що Київ захопити в принципі неможливо. Київ - велика агломерація, 4 мільйони населення, готового боротися і захищатися, це організована зона", - сказав Резніков.

У той же час він не відкидає нового нападу російських військ уже цього місяця за іншими напрямками. Це прогнозується тому, що Росія любить символізм, але українські сили готові до цього.

Нагадаємо, що російські окупанти застосували нову тактику обстрілів української столиці за масованого ракетного удару 26 січня. Про це стало відомо із коментаря спікера Київської міської військової адміністрації Михайла Шаманова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, Росія 26 січня завдала комбінованого повітряного удару по Києву, застосувавши нову тактику в кілька хвиль.

" Взагалі, якщо говорити про сьогоднішній день, Київ зазнав комбінованого повітряного удару. Вночі столицю атакували дрони, їх було близько 15, всі вони успішно збиті. Під час першої атаки жертв і влучень не зафіксовано. Вже вранці ворог атакував столицю ракетами", - сказав він . Шаманів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися