У Києві на вторинному ринку значно впали ціни на квартири

За останні три місяці готові квартири подешевшали лише в Києві

За останні три місяці лише в Києві знизилися ціни на квартири, готові до заселення. Київ - єдине місто, де ціни на квартири на вторинному ринку впали за цей період часу. Про це повідомляється в новому аналізі "ЛУН Місто", передають "Коментарі".

Так, у столиці середня ціна однокімнатної квартири впала на 400 000 гривень, або на 12%. Ціни на нерухомість в інших регіонах України залишилися без змін.

Цікаво, що ціни від власників трикімнатних квартир в Ужгороді в середньому на 1000$ вищі, ніж в Одесі. Близькість до кордону з ЄС та віддаленість від бойових дій є основними конкурентними перевагами на сьогодні.

Оренда квартир у Києві значно подешевшала: відомі нові ціни. В українській столиці останнім часом значно знизилася вартість оренди квартир. Зниження щомісячної оренди квартир взимку не пов'язане із попитом. Головний фактор, який досі впливає, – неспокійна ситуація в країні та періодичні обстріли столиці з перших днів 2023 року.

Джерело: https://t.me/lunmisto/964


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Донецьк

6 лютого 2023, 19:15

брехня всі ваши ціни. В Княжому Затоні мужик продав за 30 шикарну однокімнатну. Товариш купив нову з ремрнтом 104 м за 80тамеріканських. Люди продають за безцінь і купляють тутай, у Польщі, подалі від злодійкуватої брехливої влади

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися