Самі слизькі вулиці: названі травмонебезпечні райони Києва

У столиці почастішали випадки обмороження, переохолодження і травм від падінь

На відміну від попередніх - теплих і майже безсніжні зим, нинішня погода ніби влаштовує компенсації киянам. Затяжний снігопад в Києві призвів не тільки до складнощів на автомобільних дорогах. Незручності відчувають і пішоходи, які насилу пересуваються по засніжених і слизьких тротуарах. Сумну статистику оголосили в КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва".

Так, за два місяці зими в швидку через травми на вулицях від ожеледиці звернулися вже майже 1000 осіб.

На травматичні випадки тільки за останню добу "швидку" викликали 158 разів. Значна їх частина пов'язана з ожеледицею. Протягом доби таких викликів було 27.

За два місяці через травму на слизьких вулицях та тротуарах в "швидку" звернулося 847 громадян, 73 з них - діти. Найбільше падають, як показує статистика медиків, в Оболонському та Святошинському районах.

Відзначимо, що з настанням морозів щодоби "швидка" фіксує випадки обмороження та переохолодження. Тільки за одну добу в Києві зареєстрували два обмороження і два випадки переохолодження.

Як повідомляв портал "Коментарі", 11 і 12 лютого в Києві припинили роботу дитячі сади і школи. Причина - в погіршенні погодних умов. Відповідне оголошення опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації. На подібний крок владі столиці довелося піти через прогнозоване збільшення опадів. Чиновники просять з розумінням поставитися до закриття дошкільних і середніх навчальних закладів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися