У ДТЕК розповіли про графіки відключення світла у Київській області

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про графіки відключення електроенергії у населених пунктах на території Київської області 7 лютого

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про графіки відключення електроенергії у населених пунктах на території Київської області 7 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що на Київщині та Києві електрика має бути вимкнена згідно з опублікованими на сайті ДТЕК графіками. Щоб дізнатися чи є зараз за вашою адресою аварійні або планові відключення та ознайомитись із графіком стабілізаційних відключень – введіть свою адресу за посиланням українською мовою.

Графік відключення електрики у Київській області – дивитися тут, а графік відключення електрики – дивитися тут.

Нагадаємо, що а енергетичній компанії-постачальнику Yasno звернулися до мешканців української столиці та закликали їх відмовитися від паперових платіжок за електроенергію. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, це можна зробити двома способами: в особистому кабінеті. Для цього на сторінці, що відкривається після входу до кабінету, потрібно натиснути "Вибрати електронний рахунок".

Другий варіант – на сайті YASNO функцією "Замовити електронний рахунок на viber". Після заповнення форми слід залишити позначку навпроти "Я хочу щомісяця одержувати електронні рахунки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися