Клименко розповів, коли закінчать розслідування катастрофи у Броварах

Виконувач обов'язків глави міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, коли правоохоронці завершать розслідування авіакатастрофи у Броварах Київської області, де загинули голова МВС Денис Монастирський та його заступники

Виконувач обов'язків глави міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, коли правоохоронці завершать розслідування авіакатастрофи у Броварах Київської області, де загинули голова МВС Денис Монастирський та його заступники. Про це він розповів у ефірі національного телемарафону.

За його словами, причини падіння вертольота Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Броварах, яке забрало життя 14 осіб, у тому числі й керівництва Міністерства внутрішніх справ України, завершать розслідування протягом двох місяців.

"По-перше, це слідство, я не можу говорити про слідство. По-друге, це робота колективу. По-третє, всю отриману інформацію ми маємо проаналізувати і потім дати кінцевий результат", – сказав Клименко.

Нагадаємо, що фейкові документи про причини аварії вертольота в Броварах поширюються в соцмережах і пропагандистських каналах Кремля. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних Сил України.

Повідомляється, що російська ІПСО працює у мережі. Фейкові документи про те, що спричинило катастрофу вертольота Super Puma в Броварах, з'явилися і швидко поширилися в соцмережах і пропагандистських кремлівських каналах.

Зокрема, у підроблених документах йдеться про виявлення доказів знищення літака із застосуванням ПЗРК "Голка", ймовірно, військовослужбовцями зенітного ракетного відділення 96-ї зенітної ракетної бригади повітряного командування "Центр".

"Навіть ініціали командувача повітряного командування "Центр" не змогли перекласти! Він – Анатолій Миколайович", - зазначили у Повітряних силах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися