Відключення світла в Києві можуть стати тривалішими: попередження

В українській столиці можуть запровадити більш тривалі відключення електроенергії через похолодання

В українській столиці можуть запровадити триваліші відключення електроенергії через похолодання. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор енергетичної компанії Yasno Сергій Коваленко в соціальних мережах.

За його словами, ймовірно, доведеться застосовувати більш тривалі відключення. Зараз у країні генерація електроенергії зросла, але через морози зростає і її використання.

"Також мережеві обмеження НЕК не дозволяють системі працювати повноцінно. Крім того, сніг та мороз можуть бути причиною додаткових аварій на лініях. Тому прошу дбайливо користуватися електроприладами. У разі аварій звертайтеся до ОСББ або до колег по ОСР (оператор системи розподілу)", – заявив Коваленко.

Нагадаємо, що а енергетичній компанії-постачальнику Yasno звернулися до мешканців української столиці та закликали їх відмовитися від паперових платіжок за електроенергію. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, це можна зробити двома способами: в особистому кабінеті. Для цього на сторінці, що відкривається після входу до кабінету, потрібно натиснути "Вибрати електронний рахунок".

Другий варіант – на сайті YASNO функцією "Замовити електронний рахунок на viber". Після заповнення форми слід залишити позначку навпроти "Я хочу щомісяця одержувати електронні рахунки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися