Відключення світла: у Києві забезпечують безперебійну роботу інфраструктури

В українській столиці забезпечують безперебійну роботу критичної інфраструктури через живлення електрогенераторами

В українській столиці забезпечують безперебійну роботу критичної інфраструктури через живлення електрогенераторами. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав міський голова Києва Віталій Кличко.

За його словами, з масивною владою роблять все для того, щоб зміцнити теплоенергетичний комплекс на випадок надзвичайних ситуацій. Продовжується співпраця Києва з іноземними партнерами, які допомагають технічно, економічно та гуманітарно.

Нову допомогу столиця отримала, зокрема, від благодійного фонду "Міжнародна асоціація підтримки України", який передав місту 4 дизельні генератори потужністю 400 кВт для забезпечення роботи котелень та потреб військових.

Один із нових генераторів Кличко передав українським захисникам однієї з військових частин.

"Три з отриманих від фонду генераторів ми вже передали КП „Київтеплоенерго". Їх встановили у Голосіївському районі. А один генератор сьогодні передаємо у військову частину. Загальна вартість цих генераторів – близько 400 тисяч євро", – сказав мер столиці.

Він зазначив, що котельні, яким нещодавно передали три генератори від благодійного фонду, обслуговують понад сто будівель. З них 70 — це житлові будинки, два дитячі садки та школа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися