У Києві знову працюють школи і дитячі сади

Комунальники перевірили будівлі шкіл і дитсадків на підключення тепла

Київські школи знову працюють в штатному режимі. Навчальні заклади та дитячі садки відновили свою роботу. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Так, за інформацією і. о. першого заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського, комунальні служби перевірили будівлі шкіл та садочків на підключення тепла.

"Комунальні служби підготували будівлі садків і шкіл і перевірили, в першу чергу, на підключення тепла, так як за прогнозами, температура вдень повинна впасти місцями до мінус 15. Ми стежимо за ситуацією і в разі необхідності будемо приймати оперативні рішення, але зараз ніяких застережень немає, і абсолютно всі заклади освіти відкриють свої двері в понеділок ", - написав чиновник на своїй сторінці в Facebook.

Мондрієвський.

У КМДА зазначили, що в столиці проводиться щоденний моніторинг відвідування шкіл та садочків, а також ситуації із захворюваністю на коронавірус. Всі заклади освіти мають чіткі рекомендації по послідовності дій в разі інфікування учнів і персоналу COVID-19.

Разом з тим, Мондрієвський зазначив, що існують проблеми з під'їздом до деяких школам, однак їх пообіцяли усунути.

Нагадаємо, що школи і дитячі сади в Києві закривали 11 і 12 лютого у зв'язку з погодними умовами.

Як повідомляв портал "Коментарі", у зв'язку зі складними погодними умовами в Україні школи можуть перейти на дистанційну форму навчання. Але рекомендація тимчасова. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства освіти і науки сьогодні, 12 лютого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися