На Київщині відновили роботу 11 дитячих садків: що потрібно знати

На Київській області відновили роботу 11 дитячих садків — йдеться про запуск установ у очному режимі

На Київщині відновили роботу 11 дитячих садків — йдеться про запуск установ у очному режимі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що укриття облаштували у трьох садах Козинської громади, чотирьох садах Калинівської громади, по одному саду у Глевахівській, Фастівській, Зазимській, Малоольшанській громадах.

Згідно з повідомленням, станом на 6 лютого 2023 року в регіоні за різними формами навчання працюють 684 заклади дошкільної освіти. 395 із них функціонують очно, 139 за змішаною формою навчання, 150 – дистанційно.

Нагадаємо, що у Київській обласній військовій адміністрації розповіли, скільки укриттів є у школах на території регіону.

86% шкіл та садів мають укриття – всього облаштували вже 1085 притулків – такі навчальні заклади можуть працювати у очному чи змішаному форматі.

Нещодавно в Обухівській громаді завершили обладнання ще одного дитячого садка. Тут зробили капітальний ремонт підвального приміщення, облаштували вентиляцію та освітлення.

Також розмістили генератори, Wi-fi, зручні меблі, запаси технічної та питної води, сухі пайки, медикаменти.

Читайте также