На Київщині кілька днів будуть масштабні відключення світла (АДРЕСИ)

Графіки — де та коли тимчасово не буде електроенергії

Через ремонтні роботи в Обухівському районі Київської області за кількома адресами тимчасово відключать світло. Про це попередили у Богуславській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Богуслава, відключення електроенергії відбудеться з 8 по 10 лютого для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". В ці дні енергетики будуть проводити ремонтні роботи.

В Богуславській територіальній громаді заплановані ремонтні роботи з 09:30 по 15:30 у середу, 8 лютого, за наступними адресами:

— Богуслав: 3 Гаражна, 1 Гаражна, Польова, Миколаївська, Миру, Садова, Щаслива (колишня Маяковського), Дачна, Озерна, 40 років Перемоги, Ярова, Садовий, Липнева, Соборна, Богдана Хмельницького.

В четвер, 9 лютого світло відключать з 09:30 по 15:30:

— Богуслав: 3 Гаражна, 1 Гаражна, Польова, Миколаївська, Миру, Садова, Щаслива (колишня Маяковського), Дачна, Озерна, 40 років Перемоги, Ярова, Садовий, Липнева, Соборна, Богдана Хмельницького.

У п’ятницю, 10 лютого, не буде електроенергії з 09:00 по 15:00 за такими адресами:

— Шупики: Нова, Кирилівська, Самарка, провулок Жовтневий, Шупики.

—  Синиця: Центральна.

В державній компанії "Укренерго" повідомили, що відсьогодні, 8 лютого, по всій Україні будуть змінені ліміти споживання електроенергії. По кожній області в один із днів протягом двох тижнів не буде обмежень, а в інші дні можливі зміни у звичних графіках відключень. Це необхідно енергетикам для вимірювання фактичного споживання в кожному регіоні.

В разі відсутності масованих атак на енергетичну інфраструктуру орієнтовний графік режимних вимірів у Київській області — 10 лютого, у Києві — 17 лютого. В ці дні планують зовсім не відключати світло.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві судитимуть киянина, який двічі "мінував" будівлю Офісу президента України. Обвинувальний акт відносно киянина за фактами завідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в урядовій будівлі скерувала до суду Печерська окружна прокуратура Києва. Слідство встановило, що киянин здійснив два дзвінки на спецлінію "102" про замінування будівлі Офісу президента України у Києві. Ці повідомлення він зробив через незадоволення тим, що, на його думку, занадто часто вимикали світло в його квартирі. Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його.

Нагадаємо, в групі компаній "ДТЕК" прогнозують, що у Києві, Київській області та в інших регіонах України зменшиться дефіцит електроенергії завдяки імпорту з Європи. Поточна потужність на передачу електроенергії дозволяє імпортувати приблизно 500 мільйонів кіловат на годину електроенергії на місяць. Це дорівнює місячному споживанню двох мільйонів українських домогосподарств.

Читайте також, як в ДТЕК пояснили тривалість відключень світла у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися