Київщину очищали від снігу понад двісті одиниць техніки

Аварійні бригади і комунальні служби працювали всю ніч - усували пошкодження електромережі і чистили дороги від снігу

За минулі ночі автодороги Київщини чистили від снігу 232 спецмашини. Ще більше сотні перебували в черговому режимі. Також над розчищенням доріг регіону працювали майже триста чоловік з бригад ручного прибирання.

Таку інформацію надав департамент регіонального розвитку київської обласної державної адміністрації.

Профільні служби продовжують фіксувати на дорогах місцями ожеледь. Однак в цілому, згідно з офіційною інформацією, проїзд на автодорогах місцевого і державного значення забезпечений.

Паралельно аварійні бригади працюють над відновленням електропостачання, яке було частково порушено в деяких населених пунктах Обухівського району через несприятливі погодні умови. Йдеться про окремі вулиці в Лосятині, Саливонках, Пінчуках, Степовому і Гребінках.

Зате проблем з поставками води, тепла та газу протягом минулої доби на Київщині зафіксовано не було.

Як повідомляв портал "Коментарі", метеорологи розповіли про те, коли варто очікувати потепління, які будуть опади і як довго протримається морозна погода. Про це стало відомо з даних метеорологічного сайту "Gismeteo". У Києві в найближчі дні також очікуються снігопади, потім невелике потепління, після якого також повернуться морози. Фахівці прогнозували, що справжня весняна погода в Україні очікується після 20 чисел лютого. У Києві морози протриматися, як мінімум до 16 лютого. Такий же температури повітря варто очікувати в Харкові, Одесі та Львові.

Читайте также