Нова Пошта відкрила у Києві унікальне для України відділення: деталі

В українській столиці відкрили унікальне для країни відділення Нової Пошти — йдеться про вантажну філію з коворкінгом

В українській столиці відкрили унікальне для країни відділення Нової Пошти — йдеться про вантажну філію з коворкінгом. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що логістичний оператор відкрив у Києві вантажне відділення з коворкінгом. У ньому можна не лише отримати поштове відправлення вагою до 1,1 т, а й попрацювати. До речі, коворкінг у вантажному відділенні повністю автономний. У ньому можна працювати навіть за умов відсутності електроенергії.

Відділення нового формату отримало генератори та безперебійний інтернет. У коворкінгу облаштовано вісім робочих місць. Відвідувачі можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, зарядними станціями та кавоваркою. Крім робочих місць, в коворкінгу є дитячий куточок та м'які меблі. Вантажне відділення з коворкінгом №2 знаходиться за адресою: Київ, Богатирська, 11. У будні він працює з 8 до 21 години. У вихідні відділення відкривається о 9 і закривається о 18 годині.

Нагадаємо, що у компанії Нова Пошта повідомили про підвищення тарифів на доставку посилок в українській столиці та інших містах країни з 1 січня 2023 року. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Як стало відомо, найдешевша відправка містом тепер коштуватиме 50 грн, а по Україні – 70 грн. Крім того, вартість доставки до відділень та поштоматів тепер розраховується однаково. Таке рішення було ухвалено через зростання витрат, у тому числі на генератори та логістику. Оновлені тарифи розміщено на сайті компанії.

"Тарифи підвищили, враховуючи стрибки цін на паливо та інші витрати. У компанії націлені гарантувати своєчасну та якісну доставку під час війни", – повідомили у НП.

Читайте также