У Київській області очікуються відключення світла: графік для мешканців

У Броварах на території Київської області очікуються відключення електроенергії – йдеться про обмеження на 10 лютого через проведення ремонтних робіт

У Броварах на території Київської області очікуються відключення електроенергії – йдеться про обмеження на 10 лютого через проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Броварів Ігорем Сапожком.

За його словами, 10 лютого проводитиметься ремонт загальнобудинкового електрощитового житлового будинку. Йдеться про вулицю Грушевського Михайла, 17 з 1-го до 5-го під'їзду.

У зв'язку з цим буде відсутнє електропостачання даного будинку з 08:30 до 17:00.

Нагадаємо, що в українській столиці можуть не відключати електроенергію, незважаючи на заплановані графіки обмежень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко у соціальних мережах.

За його словами, частини Києва можуть не вимикати електропостачання під час темно-сірої зони графіка. Це з тим, що у столиці збільшили обсяг споживання електроенергії. Він зазначив, що іноді обмеження від "Укренерго" дають змогу не відключати всю групу за графіком.

Однак комунальники все ж таки намагаються справедливо розподіляти наявність світла між громадянами. Коваленко пояснив, що якщо сьогодні було відключено 1-5 підгрупи, то завтра за таких самих обмежень - 5-10 підгрупи. І навпаки.

Читайте также