Загибель керівництва МВС у Броварах: у Раді розповіли про розслідування

У Верховній Раді України розповіли про процес розслідування авіакатастрофи у Броварах, у якій загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та керівництво МВС

У Верховній Раді України розповіли про процес розслідування авіакатастрофи у Броварах, у якій загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та керівництво МВС. Про це розповів народний депутат Федір Веніславський в інтерв'ю газеті РБК-Україна.

За його словами, слідчі дії продовжуються.

"Скажімо так: збіг кількох обставин привели до цієї трагедії. Не виключаємо, що був і людський фактор у процесі експлуатації цього повітряного судна, є підозри і на якісь технічні та погодні питання. Але говорити без висновків слідства передчасно", - сказав він.

На запитання, чи виключається версія причетності росіян до катастрофи, Вениславський відповів, що літак, який летів на низьких висотах і в одному місці, знаходилися всі керівники, які повинні були потрапити на нараду, і є наслідками війни.

"Але даних, які свідчать про те, що це був терористичний акт з боку Російської Федерації, зараз я не маю", - додав він.

Нагадаємо, що після авіакатастрофи в Броварах Київської області главам відомств заборонили літати на вертольотах. Про це стало відомо із коментаря, який дав виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону.

За його словами, у Міністерстві внутрішніх справ України повністю переглянули систему безпеки після авіакатастрофи у Броварах. Він зазначив, що з істему повністю переглянуто.

"Гертольоти того класу, який упав у Броварах, зараз усі знаходяться на аеродромах, працюють фахівці. Ми перевіряємо повністю всі гелікоптери, які були в системі МВС", - сказав Клименко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

10 лютого 2023, 16:09

"Гертольоти того класу, який упав у Броварах Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/money/public-sector/15683-kiivvodokanal-zrobiv-vazhlivu-zayavu-schodo-kvitanciy-za-vodu.html © Comments.ua Він зазначив, що з істему повністю переглянуто. Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/money/public-sector/15683-kiivvodokanal-zrobiv-vazhlivu-zayavu-schodo-kvitanciy-za-vodu.html © Comments.ua ==== що за несвідома писанина?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися