У Києві поновили рахунки за комуналку в електронному форматі: що потрібно знати

Для мешканців української столиці оновили рахунки за комунальні послуги в електронному форматі — йдеться про платіжки за січень

Для мешканців української столиці оновили рахунки за комунальні послуги в електронному форматі – йдеться про платіжки за січень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Центру комунального сервісу.

В особистому кабінеті на сайті Центру комунального сервісу електронні рахунки вже доступні за посиланням. Сплатити послуги без комісії можна за допомогою картки киянина. Для отримання електронних рахунків на e-mail потрібно залишити заявку.

У ЦКЗ пропонують зручні способи оплати рахунків: особистий кабінет на сайті або через індивідуальний QR-код, надрукований на кожному рахунку-повідомленні.

Для оплати через особистий кабінет достатньо виконати 3 кроки: Створити обліковий запис. Вказати ПІБ, електронну адресу та номер телефону, додати об'єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті старшим сусідам або родичам), обрати зручний спосіб оплати та розрахуватися.

Щоб сплатити за допомогою QR-коду, потрібно: зісканувати код з рахунку та перейти за посиланням, ввести номер телефону та електронну адресу, натиснути "Оплатити".

Після онлайн-розрахунку квитанції про оплату надходять на електронну пошту, а також зберігаються в особистому кабінеті.

Киянам нагадують, що для коректних нарахувань за спожиті послуги необхідно передавати показання квартирних лічильників води та тепла з 5-го числа до кінця місяця включно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися