У Борисполі сів літак з українцями з Занзібару

Рейс з туристами з Занзібару прийняв київський аеропорт "Бориспіль"

Українські туристи, які застрягли в Занзібарі нарешті повернулися на батьківщину. Повідомляється, що рейс SkyUp PQ 1972 з українськими туристами приземлився в міжнародному аеропорту "Бориспіль" о 9:42.

Вчора, 15 лютого, в Міністерстві інфраструктури заявили, що для повернення українських туристів з Занзібару отримали необхідний дозвіл від турецької сторони і рейс відбудеться через Анталію.

Нагадаємо, що несправність пасажирського лайнера призвела до того, що 180 туристів не могли вилетіти з Занзібару додому. Питання їх повернення в Україну довелося вирішувати за допомогою дипломатів, через те, що для виконання рейсу потрібно було внести зміни в маршрут і отримати відповідні дозвільні документи від країн, чиї кордони літак стане перетинати.

Як повідомляв портал "Коментарі", серед пасажирів, які чекають повернення додому, знаходяться і голова Державної міграційної служби Максим Соколюк зі своєю нареченою, відомої всім як "Настя з собачкою з Уханю". Дівчині однозначно не щастить в подорожах. Ймовірно, високий статус туристів і став причиною того, що Міністерство інфраструктури взялося замість авіакомпанії вирішувати проблеми з транспортуванням мандрівників з Африки.

Раніше повідомлялося, що компанія-перевізник, як скаржаться пасажири, жодним чином не допомагає їм повернутися додому. Про жахливі умови перебування в Занзібарі розповіли дві українки, записавши відео для Telegram-каналу "PavlovskyNews".


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися