Стало відомо, з якого бювету у Київській області небезпечно пити воду

Вода з бювету в броварському парку не відповідає санітарним нормам

Вода в бюветі у броварському парку "Перемога" не відповідає санітарним нормам. Про це на оперативній нараді повідомила керівниця Броварської районної філії ДУ "Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб" Олена Левченко, передає "Трибуна-Бровари".

Наразі фахівцями філії проводиться плановий моніторинг та дослідження проб води з міських бюветів на відповідність державним санітарним вимогам.

За словами Олени Левченко, аналіз води в бюветі у парку "Перемога" показав, що вода не відповідає нормам щодо заліза та мікробіологічних показників.

Експерти повторно відібрали проби води для уточнення показників поза межами норми.

Нагадуємо, що киянам розповіли про забезпечення водою в разі тотального відключення світла. У Києві понад 90% від загальної кількості бюветів можна оперативно підключити до генераторів, якщо централізована подача води припиняється на тривалий час.

Також у Києві викрили посадовця МОЗ, який допустив на ринок небезпечний препарат. Фігурант погодив надходження на внутрішній ринок України лікарського засобу зі Східної Азії, всупереч негативним висновкам Державного експертного центру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися