Через ефективність ЗСУ росіянам доведеться "брати Київ 25 років"

У країні-агресорі визнали "спецоперацію" проваленою

Представники країни-агресора визнали "спецоперацію" проваленою. Путінський політолог, колишній депутат Держдуми і довірена особа російського диктатора Сергій Марков заявив, що "спецоперація" провалилася. Через силу та ефективність ЗСУ росіянам тепер доведеться "брати Київ 25 років". Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ, повідомляє ТСН.

Марков сказав, що країна-агресор готувалася до двох видів війн - ядерної війни зі Сполученими Штатами та війни з парамілітарними утвореннями. Але ЗСУ виявилися настільки ефективною армією, що цього ніяк не очікували загарбники.

На думку російського пропагандиста, окупанти зіткнулися з третім, неочікуваних для них, видом війни. Виявляється, їм треба вести війну, а не "спецоперацію". "Спецоперація" для Росії повністю провалилася, адже вони воюють з сильним противником.

"Ми як планували: знищити ППО і тоді б наші літаки домінували у повітрі. Але ми не змогли знищити ППО. Наші літаки не літають на території України, а так підлітають, запускають ракети і тікають", - поскаржився пропагандист.

Марков заявив, що з огляду на "успіхи" окупаційних військ на Донбасі, про "Київ за три дні" загарбники мають забути, бо тепер столицю України доведеться "брати" 25 років.

Нагадуємо, що у Раді заявили, що загрози повторного наступу РФ на Київ немає. Федір Веніславський зазначив, що на даний момент ознак формування наступальних ударних угруповань ні на території Республіки Білорусь, ні на будь-якій іншій території, крім Східного і Південного напрямків, не виявлено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися