У Києві змінять формат руху на Печерську: подробиці (Фото)

У Печерському районі української столиці облаштовують знижені тротуари із тактильною плиткою для забезпечення безбар'єрності

У Печерському районі української столиці облаштовують знижені тротуари із тактильною плиткою для забезпечення безбар'єрності. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Печерської районної державної адміністрації.

На Печерську йде поступове облаштування знижених пішохідних переходів із тактильною плиткою. Такі переходи зручніші для людей з особливими потребами та матусь із дитячими візками. Відомо, що відповідно до програми з облаштування знижених пішохідних переходів з тактильною плиткою, яку реалізує КП ШЕУ Печерського району КК "Київавтодор", вже облаштовано 4 знижені пішохідні переходи. До кінця лютого буде виконано роботи з облаштування зниженого пішохідного переходу на перетині пров. Бутишев та пров. Микільській біля площі Слави.

Нагадаємо, що в Києві через масштабну аварію на колекторі на місяць частково обмежили рух вулицею Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. За даними мерії столиці, на вулиці Вадима Гетьмана комунальне підприємство "Київводоканал" замінить близько сорока метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталася на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку завдовжки близько сорока метрів. Роботи проходитимуть на глибині шість метрів.

"Фахівці оперативно відключили пошкоджену ділянку колектора діаметром 500 мм і організували перекачування стоків за іншою схемою. Поки роботи триватимуть, водопостачання та водовідведення споживачів не припинятимуться", - заявили в КМДА.

На час ремонтних робіт частину автомобільного шляху довелося перекрити. Водіїв закликали врахувати це та запланувати альтернативні шляхи об'їзду. Аварійна бригада працює цілодобово. Враховуючи комплексність та складність робіт, орієнтовні терміни виконання ремонтних робіт становлять близько чотирьох тижнів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися