"Укрзалізниця" знову змінила графік поїзда Київ-Херсон: деталі

Державна компанія "Укрзалізниця" знову змінила графік поїзда Київ-Херсон — йдеться про відновлення руху до обласного центру, яке тимчасово призупиняли через удари росіян по залізниці

Державна компанія "Укрзалізниця" знову змінила графік поїзда Київ-Херсон — йдеться про відновлення руху до обласного центру, яке тимчасово призупиняли через удари росіян залізницею. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії.

Відомо, що відновлювальні роботи на пошкодженій внаслідок обстрілу ділянці на Херсонщині завершили. З 14 лютого, вівторок, рух поїздів відбуватиметься за графіком.

"Дякую всім залізничникам за активну роботу та представникам Херсонської та Миколаївської ОВО за допомогу", — звертається менеджмент перевізника до працівників-ремонтників у повідомленні.

Нагадаємо, що в українській столиці з 13 лютого відновили курсування тролейбусного маршруту під номером 31 між житловим масивом Троєщина та Лук'янівкою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що ролейбус №31 курсує від вулиці Милославської до станції метро "Лук'янівська". Відновлення тролейбусного маршруту стало можливим завдяки заходам, які були вжиті для покращення роботи енергетичної інфраструктури у Києві.

Водночас рух тимчасового автобусного маршруту №31-ТР буде закрито.


Читайте также