На Оболоні закриють рух трамвая

Рух трамвая на Оболоні закриють на два місяці

Ремонт київських автошляхів та об'єктів інфраструктури триває. У зв'язку з тим, що комунальні служби взялися за відновлення аварійного підземного переходу по вулиці Зої Гайдай на Оболоні, змінилося і рух громадського транспорту. Зокрема, рух трамвая №16 перекриють на два місяці. Про це передає "Наш Київ", посилаючись на протокол Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Відзначається, що рішення приймалося 2 лютого.

"Погодити розробку проектної документації по об'єкту "Реконструкція підземного пішохідного переходу на вулиці Зої Гайдай біля будинку № 5 в Оболонському районі Києва" із закриттям руху трамваєм маршруту № 16 на час виконання ремонтних робіт. Термін - червень місяць", - сказано в документі.

Замовником реконструкції переходу виступає "Київавтодор". Його фахівцям доручили розробити та узгодити тимчасову схему організації дорожнього руху на час виконання ремонтних робіт.

А для зручності киян та гостей столиці найближчим часом на синій лінії київського метрополітену курсуватиме поїзд, відремонтований вагоноремонтним заводом комунального підприємства "Київський метрополітен".

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одесі розгорівся скандал через неналежну дезінфекцію громадського транспорту. Згідно відео, яке виклали в Мережу пасажири трамвая №22, комунальники "очищали" вагон 30 секунд, сплескуючи руками на підлогу невідому рідину. За словами інтернет-користувачів, процес нагадує не дезінфекцію, а "освячення" святою водою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися