У ДТЕК повідомили про значне покращення ситуації зі світлом у Києві

В енергетичній компанії ДТЕК повідомили про значне покращення ситуації з електроенергією в українській столиці

В енергетичній компанії ДТЕК повідомили про значне покращення ситуації з електроенергією в українській столиці — 15 лютого у місті не заплановано відключення світла. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що третій день столиця готується працювати без відключень електроенергії. Національна енергетична компанія "Укренерго" не надавала обмеження споживання електроенергії у Києві.

Проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" у деяких енерговузлах можливі стабілізаційні відключення за графіком.

Нагадаємо, що раніше в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про відключення електроенергії в українській столиці цього тижня. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав виконавчий директор компанії Дмитро Сахарук.

За його словами, вихідні без відключень світла – не нова норма, а просто результат сприятливого збігу обставин.

"Комбінація кількох факторів дозволяє сьогодні у конкретний день не обмежувати споживання. Але завтра, коли буде робочий день і споживання підвищиться, будуть використовуватись графіки відключень", – заявив Сахарук.

Українці мають готуватися до того, що під час робочих днів знову застосовуватимуться графіки відключення світла.

"У нас залишається багато точок, які сильно постраждали в результаті обстрілів і які ще не відремонтовані повністю, наприклад, Одеса, Київщина, Харківщина, Запоріжжя", - зазначив Сахарук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися