На Київщині змінять порядок дорожнього руху: подробиці

У Білій Церкві на території Київської області змінять порядок дорожнього руху — йдеться про встановлення нових знаків

У Білій Церкві на території Київської області змінять порядок дорожнього руху — йдеться про встановлення нових знаків. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого на офіційному сайті системи державних закупівель Prozorro.

Відомо, що у місті планується встановлення нових дорожніх знаків за 199 тис. 905,30 гривень. Торги намічені на 20 лютого, продовжується прийом тендерних пропозицій.

Нагадаємо, що в українській столиці вже цього року може кардинально змінитись система оплати проїзду в маршрутках — йдеться про запровадження безготівкової оплати. Про це стало відомо із коментаря начальника департаменту управління проектами КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" Романа Деркача.

За його словами, наразі триває робота щодо приєднання приватних перевізників до автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП).

"Для цього потрібне бажання приватних перевізників. Обладнання рухомого складу транспорту приватних перевізників, валідаторів або альтернативних інструментів валідації та обліку оплати проїзду. Щиро сподіваємось та докладемо максимум зусиль, щоб це сталося у 2023 році", – зазначив він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

17 лютого 2023, 10:45

Не занимайтесь тем чем ненадо! Не делайте людям "легко" , у них и так жизнь не сахар. Купите лучше ХЛОПЦАМ на фронт то в чем они нуждаются! Хватит воровать!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися