На Київщині облаштують нову систему оповіщення: що потрібно знати

У Броварах на території Київської області облаштують нову систему оповіщення громадян

У Броварах на території Київської області облаштують нову систему оповіщення громадян В освітніх закладах міста, а також комунальних та інших місцях скупчення людей встановлять сирени та динаміки. Таких точок заплановано 36.

Нова система буде більш ефективною, адже не залежатиме від електропостачання. Вона працюватиме автоматично, оскільки оснащена акумуляторами, і сигнал подаватиметься через інтернет, а не як зараз – у телефонному режимі.

Зараз у Броварах лунає дві сирени: по-новому, щоб протестувати систему, і по-старому, щоб сигнал був напевно.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого. Про це стало відомо із коментаря, який дав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник готується до нового великого обстрілу і намагатиметься завдати його 23-24 лютого у річницю початку повномасштабного вторгнення Росії.

Він зазначив, що необхідно зберігати спокій, оскільки протиповітряна оборона України, яка відбивала атаки зі 115-120 ракет, готова до загроз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися