У Києві врятували та реабілітували родину пухнастих тхорів

Усіх охочих запрошують на показове частування врятованих фреток

Киян та гостей столиці запрошують до Київського зоопарку на показове частування врятованих тхорів. Як розповіли в Київському зоопарку, родина фреток прибула до зоопарку минулої весни.

Родина тхорів складалася з восьми пухнастих, переляканих тваринок - двох самців і шести самок. Фретки були виснажені, налякані і потребували серйозної ветеринарної допомоги. Після восьми місяців реабілітації тваринок, усі охочі можуть побачити врятованих фреток у їх новій оселі.

"Ці тварини, на ім'я Капітан Шніцель, Кола, Жовточок, Білочок, Шишечка, Персик, Какао та Гаєчка дуже розумні, грайливі та цікаві. За їх забавами можна спостерігати годинами", – зазначили в Київському зоопарку.

З міркувань безпеки Київський зоопарк додає, що якщо під час показового годування пролунає сигнал повітряної тривоги, відвідувачам слід негайно покинути територію зоопарку та перейти до найближчого укриття.

18 і 19 лютого (початок о 12:00) можна буде побачити, як врятовані пухнастики насолоджуються частуваннями на території модульного Ведмежого континенту в Київському зоопарку. 

Нагадуємо, що в околицях Чорнобиля живе унікальне стадо здичавілих корів. На території зони відчуження багато покинутих будівель, у яких стадо захищається від вітру та дощу. Їжі для корів достатньо - навіть сніжної зими тварини розкопують копитами сухі трави.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися